RENT A CAR SKOPJE

Rent a Car Skopje - Flughafen

Rezervë

Vendndodhja e marrjes

Vendndodhja e zbritjes

Data nga

Data deri

Premium Fleet

Feel like a VIP anywhere you with our new cars.

Premium Fleet

Feel like a VIP anywhere you with our new cars.

Premium Fleet

Feel like a VIP anywhere you with our new cars.

Premium Fleet

Feel like a VIP anywhere you with our new cars.
Logo RENT A CAR SKOPJE.

_NOVOSTI

Makina me qera ne Shkup
Makina me qera ne Shkup
Our company offers additional free service to our clients. Such as recommendation of the places you should visit in Macedonia. Recommendation of hotels with most affordable prices and any other diffic...
Vetura me Qera
Vetura me Qera

Rent a Car Skopje, Misioni ynë është të modernizojmë dhe të lehtësojmë marrjen me qira të automjeteve, në mënyrë që çdo klient të ndjehet i sigurt dhe i sigurt në çdo hap. Përmes faqes sonë të inte...

RENT A CAR SKOPJE. RENT A CAR SKOPJE.

Makinat tona

Rreth nesh

Our mission is to modernize and make easy access of renting a vehicles. So that every customer feel safe and secure in each step. Through our website every customer with a few clicks will reach the necessary information or book a vehicle by wish.

+389 71 260 850
About Company